Plexi-Műanyag

A plexi széleskörű felhasználása régóta mindennapos a reklámiparban és az élelmiszer iparban is. Az anyag kimagasló esztétikai tulajdonságai, formálhatósága, valamint széles szín- és anyagvastagság választéka miatt a reklámipar számára dolgozó dizájnerek első számú kedvence. Gyakorlatilag bármit elkészítünk belőle lézervágással, hajlítással, CNC marással!  Kérd ajánlatunkat!

Gyakran készítünk különböző torta állványokat, kínálókat a vendéglátás számára is. Lézerrel vágjuk ki a kért formákat, ennek hatására a vágási él szép egyenletes, olyan mintha polírozott lenne. Hevítés elvén működő plexi hajlítónkal pedig a kívánt szögben tudjuk meghajlítani a plexi lapokat.

A kialakult járvány helyzet miatt cégünk kiemelt sürgősséggel kezeli a plexi megrendeléseket. Vállaljuk, hogy gyors határidővel telepítünk plexi falat az Ön üzletében vagy kiadó pultjánál. Ezek a falak ideiglenesek, használat után nyom nélkül eltávolíthatóak. Ahol lehet ragaszással rögzítjük. Teljesen átlátszó, a kommunikációt nem zavarja. Előzetes egyeztetés alapján küldünk árajánlatot.

A rendelés menete: Kérem küldjön egy fotót a helyszínről e-mailben a graviroda@gmail.com e-mail címünkre, illetve a szükséges plexi méreteket. Árajánlatot válasz e-mailben küldünk. Felszerelést is vállalunk, de ha fel tudja szerelni, akkor GLS-el házhoz küldjük a szükséges lapokat.

Telefonszámunk: 06203527891       e-mail: graviroda@gmail.com