Jelöléstechnika

Vállalkozásunk fém alkatrészek illetve fémlemezek feliratozását is képes végrehajtani Fiber, CO és MOPA lézer berendezésünk segítségével.

Adattáblák gyártását vállaljuk rézből, műanyagból, alumíniumból vagy rozsdamentes acélból is.

Az ipari adattáblák az ipari berendezések és gépek azonosításának, nyomon követésének és karbantartásának alapvető eszközei. Ezek a táblák kritikus információkat tartalmaznak, amelyek elengedhetetlenek a biztonságos és hatékony üzemeltetéshez. Az adattáblák használatának számos előnye van:

1.      Azonosítás és Nyomon követés: Az adattáblák egyedi azonosítókat és részletes információkat tartalmaznak a gépekről és berendezésekről. Ez lehetővé teszi a könnyű nyomon követést és azonosítást a gyártás során és a teljes életciklus alatt.
2.      Karbantartás és Javítás: Az adattáblákon található információk, mint a gyártó neve, sorozatszám, gyártási dátum és technikai adatok, segítenek a karbantartási feladatok tervezésében és végrehajtásában. A karbantartási időszakok pontos betartása növeli a berendezések élettartamát és csökkenti a meghibásodások kockázatát.
3.      Biztonság: Az ipari berendezések üzemeltetésénél a biztonság kiemelten fontos. Az adattáblák tartalmazhatnak biztonsági figyelmeztetéseket, üzemeltetési határokat és egyéb kritikus adatokat, amelyek betartása nélkülözhetetlen a balesetek elkerülése érdekében.
4.      Jogszabályi Megfelelés: Sok iparágban szigorú szabályozások vannak érvényben, amelyek megkövetelik a berendezések megfelelő azonosítását és a fontos információk feltüntetését. Az ipari adattáblák biztosítják, hogy a vállalatok megfeleljenek ezeknek a szabályozásoknak, elkerülve a jogi problémákat és bírságokat.
5.      Hatékonyság: A gyors és pontos információhoz való hozzáférés javítja az üzemeltetési hatékonyságot. Az adattáblák lehetővé teszik az üzemeltetők számára, hogy gyorsan hozzáférjenek a szükséges adatokhoz, így csökkentve az állásidőt és növelve a termelékenységet.

Az ipari adattáblák tehát elengedhetetlenek az ipari környezetekben. Biztosítják az eszközök pontos nyilvántartását, a karbantartási feladatok hatékony elvégzését, a biztonságot és a jogszabályi megfelelést. Az ipari adattáblák használatával a vállalatok nemcsak a berendezéseik élettartamát hosszabbítják meg, hanem a működési hatékonyságukat is növelik, miközben minimalizálják a kockázatokat és költségeket.

 

E-mail címünk: graviroda@gmail.com    Telefonszámunk: 06 20 352 78 91

Referenciák

Hozott alkatrészekre vállalunk lézeres lejölést. Ennél a feladatnál az osztásokat is mi készítettük el. Réz lemezből készítettünk adattáblát. Hőkezelt acélból készült gépalkatrészekre is tudunk látható jelöléseket készíteni.

Gyakorló (nem éles) gránát gravírozása mechanikus gravírozógépen. Bevonattal rendelkező acél termékekre is tudunk gravírozni lézerrel. Hajókra készítettünk koptatólemezt lézeres jelölő berendezésünkkel.

Hőkezelt acélból készíült aklatrész lézeres gravírozása. Adattábla készült eloxált alumínium lemezből lézergravírozással illetve porfestéssel.

Mérő skálát készítettünk porfestett lemezre. Adattáblákat is készítettünk rozsdamentes acélból.

Fémalkatrészekre tudunk gravírozni számokat feketével. Adattáblákat készítettünk eloxált alumíniumból.

Alumíniumból készítettünk adattáblákat.